Posted in Acties, Er is iets vreemds gebeurt πŸ€”!, Met heel veel emoji πŸ™‚πŸ˜€πŸ€©, Plastic

Er is iets vreemds gebeurd πŸ€”! (met heel veel emoji πŸ™‚πŸ˜€πŸ€©)

Er is iets vreemds gebeurd met de Plastic Supermarkt! πŸ€”

SupermarktBegint met een _ πŸ” 
Albert HeijnA
Bio-PlanetB
CarrefourC
Del HeizeD

ZE ZIJN IN ALPHABETISCHE VOLGORDE πŸ” πŸ” πŸ” πŸ” β“β“β‰οΈβ“β‰οΈβ‰οΈβ“β‰οΈβ‰οΈβ‰οΈ

❓❓❓❓❓E

Laat alsjeblieft weten als je een supermarkt vindt/kent waarvan de naam begint met een E, en wie weet, doen we dan Deel 5 van de Plastic Supermarkt!5️⃣ Je kan dan dat doen door een antwoord te schrijven onder deze post πŸ‘‡

DAG!!! πŸ–οΈπŸ‘‹πŸ–πŸΌπŸ‘‹πŸΌπŸ–πŸ½πŸ‘‹πŸ½πŸ–πŸΎπŸ‘‹πŸΎπŸ–πŸΏπŸ‘‹πŸΏ

Author:

We are a family from Amsterdam who moved to Antwerp to homeschool our gifted son because homeschooling is illegal in The Netherlands. The blog https://antwerpenhomeschooling.wordpress.com, started in March 2016, was originally created to register our homeschooling experiences, mainly about our son and later also about his little sister as she gets older. Over the years, however, most of my entries have gravitated towards exploring together with Simon as he has developed an insatiable passion for programming, math and science. We have continued to expose him to a great variety of subjects: he has been learning piano and Chinese since age four, has been taking private lessons in French since we homeschool, he likes swimming. Yet it looks like math (and in a broader sense - patterns and systems) is his true calling. He has been teaching himself programming, machine learning, math and physics in a very disciplined, devoted fashion, and has already impressed several professionals with his depth, determination and perseverance. To learn more about Simon also check out his website simontiger.com Simon's younger sister Neva also has her own blog at nevalena.com where she is mainly planning to write about her concerns around plastic pollution and climate change.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s